%

OMA HYVINVOINTI PARANI

TYYTYVÄISYYS PALVELUUN

%

SUOSITTELEE KOLLEGOILLE

MIKÄ AUNTIE

Auntie on matalan kynnyksen mielen hyvinvointipalvelu verkossa. Auntien viiden henkilökohtaisen videotapaamisen paketteja tarjoavat monet henkilöstönsä henkisestä hyvinvoinnista välittävät organisaatiot.

MIKSI AUNTIE

Auntie on ratkaisu tilanteeseen, jossa arki tökkii muttei kaadu vielä päälle. Kun joku puristaa jostain, eivätkä omat toimet johda parempaan. Auntie on helppo, nopea ja luotettava. Auntien käytöstä ei tule Kanta-merkintää. Tutustu Kaitsun ja Ruutin Auntie-kokemuksiin.

MITEN AUNTIE

Kun organisaatio käyttää Auntien palveluja, voi ilmoittautumisen pääsääntöisesti tehdä netin kautta. Ilmoittautumisen ja esitietokyselyn täyttämisen jälkeen Auntie-ammattilaisesi ottaa yhteyttä ja sopii videotapaamisten ajankohdat. Yleensä tapaamisia on kerran viikossa viiden viikon ajan. Tapaamisten välillä tehdään lyhyitä harjoituksia.

”Opin sanomaan hyvällä mielellä ei joihinkin juttuihin, aikatauluttamaan asioita paremmin ja pääsin irti kierteestä, jossa työmäärä, uni, lepo ja liikunta kaikki oli huonolla mallilla. Muutkin totesi, että viidessä viikossa musta tuli ihan eri mies.”

Pekka, Alko

 

Vesa Perkiö

”Auntielta tuli jotain ihan muuta, huomioitiin oma tilanteeni eikä yritetty ahtaa mihinkään tiettyyn muottiin. Koin, että oikeasti sain apua ja tukea”.

Vesa Perkiö,

Account manager, Visma

 

MISSÄ AUNTIE VOISI AUTTAA

Oletko töissä organisaatiossa, jossa Auntielle olisi tarvetta? Kerro se meille. Me otamme kopin ja teemme kaikkemme, jotta Auntie tulisi pian teillekin.

Auntie oli aivan huippu – hän osasi olla samalla aikaa positiivinen ja toisaalta kuunnella. Auntie-hetket eivät tuntuneet liian terapeuttisilta vaan enemmänkin niissä lähdettiin hakemaan ratkaisua arjen ongelmatilanteisiin. Tämä tyyli sopi minulle ainakin hyvin toisin kuin ns. ongelmissa vellominen ja syiden hakeminen. Minusta tämä oli huippujuttu!

Auntie auttoi pääsemään eteenpäin eräässä elämän tärkeässä mutta vaikeassa kipupisteessä. Antoi avaimet käteen ja neuvoi miten niitä käytetään. Kiitos!

Auntie-palvelu auttaa itse ratkomaan ongelmia ja kehittämään omia ajatuksia eteenpäin.

Erittäin positiivinen kokemus. Helppo ja matalan kynnyksen palvelu. Hyvä herättäjä monessa asiassa omassa elämässä.

Auntie-palvelu tuli hyvään hetkeen. Asiat saatiin korjattua aloilleen hyvillä keskusteluilla ja ohjeilla. Malli oli mukavampi kuin työpsykologilla käynnit työterveyshuollossa. Niihin minulla on kynnystä hakeutua.

Palvelu oli mutkatonta, helppoa ja vaivatonta. Istunto ei vaatinut minulta oikeastaan mitään, ei tarvinnut siirtyä mihinkään, eikä järjestellä aikatauluja.

Palvelu oli mutkatonta, helppoa ja vaivatonta. Istunto ei vaatinut minulta oikeastaan mitään, ei tarvinnut siirtyä mihinkään, eikä järjestellä aikatauluja.

Auntie on helppo ja hyvä tapa saada apua nopeasti ja pienellä vaivalla. Ammattitaitoinen apu minne tahansa, missä sinä olet tai haluat olla.

SUOSITUIMMAT PAKETIT

Stressed Out

Jumissa vähemmän hyvän stressin kanssa?

Lost in Transition

Sekoittiko muutos pakkasi, onko uusi suunta hukassa?

Overachiever

Onko pakko tehdä aina priimaa, jos hyväkin riittäisi?

Kenelle Auntie on tarkoitettu?

Auntie on palvelu ihmisille, jotka haluavat panostaa henkiseen hyvinvointiinsa ennen kuin haasteet kääntyvät kriiseiksi. Auntie on organisaatioiden työntekijöilleen tarjoama palvelu.  

Miten pääsen Auntien asiakkaaksi?

Kysy esimieheltäsi tai työnantajasi HR-osastolta tarjoaako organisaatio Auntien palveluja henkilöstölleen.

Miten Auntie toimii?

Kun organisaatio on tehnyt Auntien kanssa sopimuksen, järjestää Auntie infotilaisuuden henkilöstölle ja ihmiset voivat ilmoittautua palveluun netin kautta määriteltyjen kriteerien mukaisesti. Kun henkilö on ilmoittautunut, saa hän sähköpostitse kutsun esitietokyselyyn, johon annettujen vastausten perusteella hänelle valitaan sopiva ammattilainen. Ammattilainen ottaa yhteyttä henkilöön kolmen työpäivän sisällä ja sopii videotapaamisten ajankohdat. Lähtökohtaisesti 45 minuutin videotapaamiset ovat kerran viikossa viiden viikon ajan.

Tuleeko Auntien käytöstä Kanta-merkintä?

Ei.

Mitä työnantaja saa Auntien käytöstäni tietää?

Kaikki tapaamiset ovat 100% luottamuksellisia. Jotkin organisaatiot tarjoavat Auntien täysin anonyymisti, joissakin työnantaja saa tietää käyttäjien yksiköt ja/tai nimet. Jotkut harvat organisaatiot edellyttävät esimiehen tai HR:n hyväksyntää.

Työnantajani ei tarjoa Auntien palveluita, mitä voin tehdä?

Voit pyytää Auntieta ottamaan yhteyttä työnantajaasi laittamalla meille organisaation ja henkilön nimen sekä yhteystiedot. Luvata emme palvelua voi, mutta parhaamme teemme, jotta Auntie tulisi saataville myös sinun työpaikallasi.