Webinaarit

Herättele työntekijät pohtimaan omaa hyvinvointiaan Auntie-webinaarien avulla!

Suosittuihin webinaariaiheisiin kuuluu mm. resilienssi, tiimityöskentely, esihenkilötyö ja uni. Linjoille mahtuu kerralla jopa 500 kuulijaa!

Ota yhteyttä ja valitaan yrityksellesi sopiva setti Auntie-ammattilaisen pitämiä webinaareja.

Lataa esite Auntie-webinaareista.

30 minuutin webinaari

Kuulija saa webinaarista käytännön vinkkejä siihen, miten ensimmäisen askeleen kohti muutosta voi ottaa jo tänään.

Webinaarin hinta 400 €, Auntien asiakkaille 300 €.

60 minuutin webinaari

Pidemmässä webinaarissa Auntie -ammattilainen käsittelee tarkemmin aihealueen teoreettista puolta, mutta kuitenkin käytännönläheisesti selitettynä. Kuulija pääsee pohtimaan omaa tilannettaan tehtävien kautta. Lopuksi jaetaan ideoita ja harjoituksia omaan arkeen sovellettaviksi.

Webinaarin hinta 600 €, Auntien asiakkaille 500 €.

Webinaarien aiheet

Itseohjautuvuus – vapauttaa vai uuvuttaa?

Itseohjautuvuus on yksi tämän hetken työelämän kuumista teemoista. Etätyössä itseohjautuvuus onkin välttämätön taito, mutta itseohjautuvuutta tarvitaan vaikka palaisitkin kotikonttorilta toimistolle. Webinaarissa selviää, mitä itseohjautuvuus tarkoittaa, ja miten se voi parhaimmillaan vapauttaa, mutta pahimmillaan uuvuttaa.

Resilienssi  

Kaikki meistä kohtaavat erilaisia vastoinkäymisiä – mikä selittää sen, että osa säilyttää toimintakykynsä hankalinakin hetkinä? Taustalla vaikuttaa resilienssi! Mutta mitä sillä itseasiassa tarkoitetaan ja voiko omaa resilienssiä kehittää?

Voimia esihenkilötyöhön?

Johtamista on kuvattu maailman vaikeimmaksi työksi. Esihenkilöt kantavat vastuuta ja huolta tiimiläisistään, välillä oman hyvinvointinsa kustannuksella. Työt seuraavat helposti kotiin ja irrottautuminen on vaikeaa. Vastuu ja velvollisuudet painavat. Esihenkilötyöhön kuuluu monia kuormitustekijöitä ja vaatimuksia – miten näitä voi hallita menettämättä itse yöuniaan? Mitkä taidot voivat antavat voimia esiesihenkilötyöhön?

Tiimityöskentely – yhdessä vai erikseen?

Tuttu juttu – vai onko? Tiimityöskentely on asia mitä kaikilta jollain tasolla edellytetään, mutta harva on siinä mestari. Miksi tiimityöhön kannattaa panostaa? Miten tiimi edes muotoutuu? Millaisia asioita vuorovaikutuksessa kannattaa huomioida? Miten etänä voi toimia hyvin tiimissä? Webinaarissa otetaan katsaus tiimityön tärkeisiin perusteisiin, kuten siihen mikä on tiimi, mitkä ovat tiimin muodostumisen vaiheet ja mitkä tekijät vaikuttavat tiimin vuorovaikutukseen.

Supervoimana nukkuminen

Miksi uni on tärkeää? Mitä seurauksia vähäisellä unella on? Kuinka uneen ja riittävään palautumiseen voi vaikuttaa? Webinaarin tavoite on lisätä ymmärrystä unen vaikutuksista, lisätä unen arvostusta ja antaa konkreettisia keinoja unen parantamiseen.

Tasapaino ja palautuminen – avaintekijät stressiä vastaan

Ovatko omat voimavarat ja ympäristön vaatimukset tasapainossa? Pääsetkö palautumaan? Tasapaino ja palautuminen ovat stressiltä suojautumisen avaintekijöitä.

HR-ammattilainen, jätä yhteystietosi

Etsitään yhdessä yrityksellesi parhaat vaihtoehdot henkilöstön mielen hyvinvoinnin lisäämiseksi Auntien webinaarien avulla.