Näin tilaat Auntien Tough Times ja/tai Lonely Leader Fast Track -palvelun henkilöstölle

Täytä alla oleva lomake tai soita numeroon +358 44 0423101. Lähetettyänne tilauksen, saatte sähköpostitse linkin ilmoittautumissivulle, josta henkilöstönne pääsee ilmoittautumaan sekä saatetekstin, jota voitte hyödyntää viestinnässänne. Suosittelemme, että jaatte linkkiä ja saatetekstiä useassa yrityksenne kanavissa (Slack, Yammer, sähköposti, intra, Workplace, Whatsapp-ryhmät, jne.), sekä yrityksenne sisäisten tilannepäivitysten yhteydessä, jotta henkilöstö on mahdollisimman tietoinen tarjoamastanne tuesta. Palvelu saadaan käynnistettyä muutaman päivän sisällä tilauksesta ja pyrimme tässä tilanteessa nopeuttamaan käynnistystä kaikin keinoin.

Tilauslomake

Mitkä palvelut haluat lisätä yrityksenne valikoimaan?

Kuinka monta Auntien Tough Times tai Lonely Leader Fast track -tapaamista haluatte tarjota henkilöstölle kokonaisuudessaan? Ilmoitamme kun määrä on täyttynyt ja voitte päättää lisätapaamisista sen jälkeen. Haluamme tukea työyhteisöjä tässä erityistilanteessa, jonka vuoksi tapaamiset laskutetaan poikkeuksellisesti toteutuneen käytön mukaan jälkikäteen.

Millä kielillä haluatte, että Tough Times ja Lonely Leader Fast Track on saatavilla henkilöstölle? (Palvelun toimitusaika saattaa vaihdella kielien välillä)

9 + 12 =

Tarjoamme Auntie Tough Times ja Lonely Leader Fast Track -palvelun poikkeuksellisesti tavanomaista alhaisemmalla hinnalla tilanteen luonteen vuoksi ja koska haluamme omalta osaltamme tukea ihmisten psykologista turvallisuuden tunnetta vaikeassa tilanteessa.

Lisätiedot:
Johanna Varje
johanna.varje@auntie.fi
+358 44 042 3101