Avasimme aamun kick offin merkeissä asiakkaamme Intrumin henkilöstötiloissa. Vastaanotto oli lämmin ja odottava. Kuten yleensäkin, kun aihe on innostava ja henkilöstö kokee saavansa tilaisuudesta jotain sellaista, joka voimaannuttaa, tuo uutta tietoa tai antaa konkreettisia vinkkejä parempaan omaan hyvinvointiin.

Tällä kertaa aiheen oli resilienssi, josta Auntie-ammattilaisemme Eerika Heininen kertoi esityksessään. Aihe on yksi suosituimmista pitämistämme luennoista, koska se koskettaa niin monia. Resilienssiä voisi kuvata näin:

”Resilienssi tarkoittaa selviytymis- ja sopeutumiskykyä ennakoimattomissa, yllättävissä muutostilanteissa. Taito, jota tarvitsemme sekä työssä, että vapaalla välttyäksemme turhalta hermoilulta ja stressin tunteilta. Resilienssi ei liity vain yhteiskunnassa, organisaatioissa ja elämässämme tapahtuviin isoihin muutoksiin vaan myös moniin päivittäisiin pieniin asioihin.

Toisilla selviytymiskykyä on luonnostaan enemmän kuin toisilla. Kaikilla se lisääntyy elämänkokemusten myötä ja sitä voi omalla kohdallaan myös kehittää. Resilienssiin liittyy oleellisesti stressinsieto- ja ongelmanratkaisukyky, optimistisuus, omien voimavarojen tunnistaminen ja kehittäminen, sekä kyky pyytää ja ottaa apua tarvittaessa vastaan.”

Olemme iloisia voidessamme aloittaa hyvällä mielellä yhteisen matkamme kohti parempaa mielen hyvinvointia yhteistyössä asiakkaamme Intrumin kanssa.

Lisätietoa Auntien tavasta toimia työhyvinvoinnin edistämiseksi yritysten henkilökunnan osalta löydät nettisivuiltamme. Tästä linkistä pääset tutustumaan valmiisiin matalan kynnyksen palvelupaketteihimme. Voit myös tilata meidät kalenteristamme kertomaan, miten voisimme olla teidän yrityksellenne paras vaihtoehto, kun haette nopeaa, vaikuttavaa ja parasta matalan kynnyksen yhteistyökumppania.

Auntie – tuloksellista mielen hyvinvointia digitaalisin keinoin ammattilaisen avulla