Auntie järjesti 3.12. Uni -webinaarin HR-alan ammattilaisille. Tilaisuus oli täyteen buukattu, joten olimme kovin iloisia siitä, että ensimmäinen webinaarimme sai niin hyvän vastaanoton. Aiheesta UNI, puhutaan paljon mediassa ja HR-ammattilaisten keskuudessa, kuten HRx:ssäkin huomasimme. Joten keinoja kaivataan kipeästi ja nopeasti. Onneksi löytyy työkaluja.

”Tällainen webinaari sMerja Lamminen ja Eerika Heininenopii ainakin meidän työympäristöömme todella hyvin!” ”Osallistuin teidän webinaariin. Se oli hyvä kaikilta osin. Sisällössä oli paljon samoja asioita mitä me täällä xxx olemme havainneet, keskustelimme siitä.” ”Kiitos webinaarista, jonka sisältö oli hyvä ja aina ajankohtainen.”

Miten tunnistaa itse, onko unimäärä riittävä? Univaje vrs. unettomuus? Mikä aiheuttaa unettomuutta? Mitä tehtävissä? Miten tässä nyt vielä unta ehtisi parantaa? Muun muassa näihin kysymyksiin saat vastauksia kuuntelemalla webinaarista tehdyssä tallenteessa, jonka löydät sivun alalaidassa sijaitsevan linkin takaa.

Eerika Heininen on yksi Auntie-ammattilaisistamme

Webinaarin sisällön tuotti yksi viidestäkymmenestä Auntie -ammattilaisestamme, työpsykologi Eerika Heininen. Eerika on ollut mukana Auntiessa kesästä lähtien ja päässyt tekemään asiakkaidemme kanssa yksilöohjauksien lisäksi luentoja mm. juuri unesta sekä psykologisesta resilienssistä sekä paikan päällä että webinaarina. Hän on myös järjestänyt Auntien asiakkaille workshoppeja haastavien asiakastilanteiden käsittelystä sekä työmotivaation tukemisesta.

Eerika on mukana Auntie-ammattilaisissa siksi, koska kokee online-palvelujen hyödyntämisen asiakastyössä todella kiinnostavana. Hän haluaa olla mukana tukemassa ihmistä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. ”Auntien ammattilaisena parasta on se, että näkee ennaltaehkäisevän työn tulokset jo lyhyen työskentelyn aikana”, kertoo Eerika.

Tämän ensimmäisen Uni -webinaarin palaute oli niin hyvää, että aiomme tehdä webinaareja ensi vuonna joka kuukausi, pl. tammikuu ja heinäkuu. Aiheina tulee olemaan mm.

  • Uupumisen tunnistaminen
  • Stressinhallinnan ABC
  • Positiivisen ajattelun alkeet ja hyöty
  • Vaikeiden tilanteiden kohtaaminen
  • Aivotyöläisen palautumisen DE ja F

Tervetuloa mukaan!

Tästä pääset kuulemaan Uni -webinaarin tallenteen. Mikäli haluat varata ajan kuullaksesi millaisia keinoja meillä Auntiessa on tarjolla työhyvinvoinnin parantamiseen liittyen, voit varata lyhyen verkkotapaamisen täältä. Ja tutustuaksesi palvelupaketteihimme, löydät valmiita ehdotuksia täältä.

Auntie – Ratkaisuja tökkivään arkeen.