CUSTOMER SUCCESS MANAGER

HR:n paras ystävä

Me Auntiessa haluamme tehdä työelämästä onnellisempaa ja tuottavampaa. Mullistamme käsityksiä psykologisesta tuesta tarjoamalla yritysten työntekijöille konkreettista ja aidosti vaikuttavaa apua työelämän arkisiin ongelmiin. Auntien ihmismielen ammattilaiset valmentavat tehokkaasti, luotettavasti ja myönteisellä fiiliksellä!

Haluatko Sinäkin tehdä työtä jolla on merkitys? Oletko Sinä etsimämme

HR:N PARAS YSTÄVÄ?

Auntiessa työskentelet Suomen ykkösrivin yritysten kanssa. Kiihdytät asiakkaiden menestystä omalla tekemiselläsi. Ymmärrät HR-funktion tavoitteet ja työhyvinvointi on toinen nimesi. Nautit vauhdista ja uuden rakentamisesta, saat asioita aikaan ja toimit paineenkin alla hyvällä sykkeellä ja asenteella. Viihdyt asiakkaiden kanssa, ja pystyt pitämään monta palloa ilmassa saman aikaisesti. HR-kokemuksesta ei ole haittaa, mutta sitäkin tärkeämpää on palava into ja halu oppia uutta. 

Auntie–perheemme on nyt kasvussa. Olisitko Sinä uusi perheenjäsenemme? Anna meidän kuulla itsestäsi lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 15.10. mennessä osoitteeseen info@auntie.fi. Kasvuyrityksen syke on nopea, joten oikean henkilön osuessa kohdalle olemme valmiita etenemään nopeastikin.

Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Merviltä (p. 0503805602 / mervi@auntie.fi).

Auntie mullistaa psykologisen tuen ja tarjoaa konkreettista apua työelämän arkisiin ongelmiin. Auntien mielen ammattilaiset valmentavat tehokkaasti, luotettavasti ja myönteisellä fiiliksellä! Tutustu tarinaamme ja tarjontaamme www.auntie.fi