AUNTIE AUTTAA KUN ARKI TÖKKII

Auntie on kokeneiden ammattilaisten yritys, joka tarjoaa tukea työelämän arkisiin ongelmiin. Me haluamme tehdä työelämästä onnellisempaa ja tuottavampaa. Auntien mielen ammattilaiset valmentavat tehokkaasti, luotettavasti ja myönteisellä fiiliksellä!

AUNTIE-AMMATTILAISET

Kaikilla meillä on ongelmia työpaikalla, niin työkuorman, ihmissuhteiden kuin jaksamisenkin kanssa. Arki voi olla onnellisempaa, kun opettelee tutkitusti tehokkaita tapoja hallita näitä haasteita.
Ja kukapa osaisi ihmistä paremmin tukea kuin toinen ihminen? Auntie-ammattilaiset ovat aina mielen asiantuntijoita. He tuntevat psykologisen tuen periaatteet ja käytännön ja auttavat asiakasta ratkaisemaan itse ongelmansa.

AUNTIEN TAUSTAJOUKOT

Auntiessa keskeistä on ammattilaisten tarjoama psykologinen tuki. Jotta se voi toimia, tarvitaan paljon muuta osaamista ja tekemistä. Tässä ovat Auntien taustajoukot:

Mervi Lamminen

Mervi Lamminen

Auntien perheessä Mervi toimittaa johtajan virkaa. Perheen matriarkka kasaa laumansa tarvittaessa ja huolehtii, että kaikki saavat omat hommansa hoidettua. Yrittäjätaustainen Mervi on kehittänyt uransa varrella tähän mennessä jos jonkinlaisia digitaalisia palveluita.
Riepu Pakoma

Riepu Pakoma

Auntie- perheen mukava miniä on Riepu. Intohimo työhyvinvointiin ja get-things-done -asenne takaavat sen, että Riepu ui kuin kala vedessä asiakkaiden parissa. Ratkaisukeskeisyys sekä kokonaisuuksien napakka hahmottaminen ovat Riepun vahvuuksia. Työn ulkopuolella sosiaalisuus ja eloisuus tasapainottuvat vaeltamisen, uinnin tai neulomisen avulla.
Johanna Varje

Johanna Varje

Johanna on Auntie-perheen monipuolinen tehopakkaus, joka ei haasteita pelkää. Hän nauttii ongelmanratkaisusta asiakkaiden kanssa ja toimii Mervin oikeana kätenä arjen askareissa. Vapaa-aikanaan Johanna on yhtä helposti innostuva generalisti kuin toimistollakin, ja hänet löytää milloin minkäkin projektin parista.
Roosa Notkonen

Roosa Notkonen

Roosa toimii Auntien myynnissä. Roosa on varustettu “Can do” asenteella oli kyse sitten mistä vain! Monipuolinen työtausta on kerryttänyt vahvaa kokemusta. Roosa tekee työnsä aina asiakaslähtöisesti, rakkaus tehtäväänsä näkyy ja kuuluu. Myös vapaa-ajalla hän pääsee pitämään itsenä kiireisenä, sillä kotona touhottavat pienet kaksostytöt ja omakotitalon rakennusprojekti! Sohvalta ei Roosaa juuri löydä.

Merja Jukola

Merja Jukola

Auntie-perheelle huomioliivit päälle pukee Merja, joka pitää huolen siitä, että Auntie näkyy. Merjalla on pitkä kokemus markkinoinnista niin kansainvälisistä suuryrityksistä kuin startup-maailmastakin. Silloin kun hän ei istu markkinoimassa Auntieta, istuu hän hevosen selässä tai kävelee kohti viheriötä.
Jutta Järvisaari

Jutta Järvisaari

Jutta on Auntie-perheen psykologi. Useamman vuoden Auntie-ammattilaisen kokemuksella hän kehittää hommia psykologian näkövinkkelistä ja toimii vertaistukena. Empaattisen sekä superjärjestelmällisen Jutan hommat tuppaavat sujumaan kuin tanssi. Töiden ulkopuolella hänet voi bongatakin bachataa tanssimasta.

Virpi Nurminen

Virpi Nurminen

Virpi on Auntien jokapaikan höylä. Hänen kanssaan pääsevät asioimaan niin palveluiden käyttäjät kuin Auntie-ammattilaisetkin. Sosiaalisena ihmisenä tämä rooli sopii Virpille täydellisesti, hän on koiralaumansakin kanssa tottunut pitämään monia ohjaksia käsissään.
Ritva Kykkänen

Ritva Kykkänen

Ritva on tiimin “läheltä-piti-nörtti”. Kun muut ihmiset rentoutuvat tv-sarjan parissa, Ritva rakastaa tutkia tietokantaa ja yhdistellä dataa. Muun ajan hän reissaa ja tekee vapaaehtoistyötä. Auntien lisäksi Ritvaa tarvitsee myös maailma.
Mikko Franssila

Mikko Franssila

Serkkupoika Mikko on kova poika koodaamaan. Mikko toimii ajatuksen voimalla ja ymmärtää muiden sekavista selityksistä heti, miten IT-järjestelmät pitää rakentaa. Mikko oli agile ja lean jo ennenkuin sanat keksittiin. Vapaa-ajalla Mikko juoksee kentällä sulkapallon perässä mitaleita keräillen.
Jonathan Kähönen

Jonathan Kähönen

Auntien oppipoika Jonathan on tietokonealan monitaituri. Visuaalisesti lahjakas koodari tuo uusia ulottuvuuksia IT-järjestelmien kehitykseen. Vapaa-ajallaan hänet löytää usein keittiöstä kokeilemassa toinen toistaan herkullisempia reseptejä. Myös pelimaailma on aina ollut lähellä sydäntä.

Justus Uurtimo

Justus Uurtimo

Auntien nuorempi koodari Justus on kolmannen informaatioteknologian opiskeluvuotensa aloittava, aivopähkinöitä rakastava rauhallinen kaveri. Tämä Javan innokas käyttäjä tekee nyt rakkaasta harrastuksestaan uraa koodarina. Vapaa-ajalla Justus pyöräilee, kuuntelee politiikka-podcasteja ja mökkeilee.

Pentti Heikkinen

Pentti Heikkinen

Pena tuo Auntieen laajan osaamisensa johtamisesta ja hallitustyöskentelystä. Auntie-ammattilaisten ratkoessa ihmisten kriisejä, Pena vääntää oikeille raitelle strategioita, yrityksiä ja toimitusjohtajia.  Muun ajan Pena käyttää maailmanmatkailuun ja mökkeilyyn.
Joe Hamari

Joe Hamari

Joe on Auntien perheen juniori – kokemuksessa hän ei jää toiseksi. Joella on menestyksekäs tausta kasvun
luomisesta useasta Suomen nopeimmin kasvaneista yrityksistä. Auntiessa häntä innostaa mahdollisuus
aidosti auttaa ihmisiä voimaan paremmin. Joen mukana Auntien palveluosaaminen nousi silmissä.

Marja Aarnio-Isohanni

Marja Aarnio-Isohanni

Marja on Auntien ainoa tohtori. Hän on väitellyt aiheesta nuorten terveys ja liikuntatottumukset. Marjalla
on pitkä kokemus terveydenhoitoalan toimitusjohtajan tehtävistä. Hän tuo mukanaan liikkeenjohdon
osaamista. Marjan löytää koneen lisäksi ranskan kielen opintojen parista sekä tenniskentältä.

Tanja Lounevirta

Tanja Lounevirta

Tanja on päässyt kerryttämään vankkaa osaamistaan pörssiyrityksissä, ja nyt Auntiella soveltaa kokemuksiaan vahvasti kasvavassa ympäristössä. Kun kyse on sijoittajasuhteista tai Auntien strategisesta suunnasta, Tanja on oikea nainen kertomaan vastaukset. Strategiakalvojen lisäksi Tanjan voi löytää avannosta – tosin sieltä vain lyhyen hetken kerrallaan!