Stressed Out

Tuntuuko että "hyvä" stressi on kääntynyt vähemmän hyvän puolelle jo jokin aika sitten? Etkö ehdi tekemään tärkeitä asioita, koska aika menee tulipalojen hoitamiseen ja paikasta toiseen juoksemiseen?

Mikä vaivaa?

Sopiva määrä stressiä on hyvästä, sanovat. Mutta mikä on sopiva määrä? Viimeistään silloin, kun työpäivän jälkeen on takki aina tyhjä, eikä energiaa riitä elämän muihin asioihin, tiedät että raja on ylitetty. Stressi voi toki tulla myös työn ulkopuolelta: ikääntyvät vanhemmat, ruuhkavuodet, taloudellinen tilanne… Yhtä kaikki, ratkaisu on saatavilla. Lomaa on turha odottaa: se voi tuoda helpotusta energiavajeeseen, mutta tilannetta se ei ratkaise.

Mikä auttaa?

Stressin määrää ei aina voi muuttaa, mutta omaa suhtautumistaan siihen voi. Paketista saat työkaluja ja apua arkeesi riippumatta siitä, onko pääasiallinen stressin aiheuttajasi työkuorma, työpaikan ihmissuhteet, parisuhde, ruuhkavuodet vai taloudellinen tilanne.

HR-ammattilainen, jätä yhteystietosi

Etsitään yhdessä yrityksellesi parhaat vaihtoehdot henkilöstön mielen hyvinvoinnin lisäämiseksi Auntien palvelupakettien avulla.