Global Startup Awards on maailman suurin riippumaton startup-ekosysteemikilpailu, jonka tavoitteena on löytää, tunnistaa ja yhdistää digitaaliset tulevaisuuden menestyjät, yritykset, henkilöt, tuotteet sekä palvelut ympäri maailmaa. Kilpailuorganisaatio tekee yhteistyötä kunkin alueen paikallisten kumppaneiden kanssa, jotta löytyvät ne yritykset ja henkilöt, jotka ovat olleet muutoksen ajureina digiajan maailmassa tai inspiroineet tuhansia, miljoonia tai jopa miljardeja käyttäjiä sekä faneja lyhyessä ajassa.

Jokaiselle alueelle on oma Grand Finale -päivänsä, johon parhaat kutsutaan muiden sidosryhmien kanssa. Kyseessä on Ecosystem Summit -kokous, jossa verkostoidutaan, keskustellaan sekä juhlitaan yhdessä.
Global Startup Awards -kilpailua käydään yli 60 maassa kolmella mantereella ja kasvu jatkuu.

Kilpailun kulku

Kilpailun tulokseen voi jokainen vaikuttaa. Ehdokkaita saa nimetä kunkin kategorian alle ohjeiden mukaan. Tuomaristo, joka koostuu kansallista ja alueellisista henkilöistä, valitsee kunkin kategorian viisi parasta ehdokasta kussakin osallistujamaassa.

Tuomaristo päättää annettujen tietojen sekä äänien perusteella lopputuloksen, joten yleisön mielipide on merkityksellinen. Kahden vuoden välein järjestetään kokous, jossa sijoitetaan parhaimpien luokkien voittajat toisiaan vastaan kilpailemaan siitä, kuka on paras kaikista alueista. Ehdokaslista on siten jo olemassa. Voittajan valitsee tuomaristo ympäri maailman.

Nordic Startup Awards

Auntie Solutions Oy on nimetty viiden parhaan joukkoon Nordic Startup Awards-kilpailussa. Kilpasarjoja on 13 erilaista. Auntie kilpailee Best Health Tech Startup -sarjassa.

Kilpailussa mukana olevat maat ovat Tanska, Ruotsi, Islanti, Norja ja tietysti Suomi. Viime vuonna suomalaisista yrityksistä kolme sijoittui sarjansa ykkösiksi. Nämä yritykset ovat: Nightingale Health/Best HealthTech Startup, Invesdor/Best Fintech Startup ja Vainu/Best Bootstrapped Startup.

Best Health Tech Startup -sarja

Auntie Solutions Oy on siis ehdolla sarjassa, jossa kriteerit ovat seuraavat:

Startup, joka on osoittanut vahvaa kehitystä perustuen kasvuun ja innovointiin, käyttäen hyväksi tekniikkaa, jonka tavoitteena on pitää ihmiset terveempinä tai parantaa diagnosointia sekä hoitaa sairauksia.

Toivomme, että olet mukana kannustamassa Suomen parasta digitaalisin keinoin toimivaa mielen hyvinvoinnin palvelua, Auntieta.

Äänestämään pääset tästä linkistä: http://dy.fi/i4x

Tervetuloa mukaan nostamaan Suomen kasvuyrittäjyys ja startup-genren mainetta!

Lisätietoja kilpailusta löydät näistä linkeistä:

https://www.globalstartupawards.com/
http://nordicstartupawards.com/
http://nordicstartupawards.com/categories