S.O.S.

Osuiko omalle kohdallesi jotain vaikeasti käsiteltävää? Kävikö läheisellesi jotain odottamatonta?
Jos työnantajasi ei vielä tarjoa Auntie-palvelua, kerro siitä meille!

Sairaus, läheisen haasteet tai sydämen hetkeksi pysäyttävä läheltä piti -tilanne pistävät mielen kriisiin. Tilanteet jättävät meihin jälkensä, mutta niitä läpikäymällä voi selvitä eteenpäin.

 

Mikä vaivaa?

Itseen tai läheiseen kohdistunut vakava tilanne pakottaa arvioimaan elämän uudelleen. Kun arjelta putoaa pohja, yksin on vaikea päästä takaisin liikkeelle ja löytää kadotettu ilo.

Mikä auttaa?

S.O.S. antaa tukea elämäntilanteessa, jossa on tapahtunut äkillinen tai odottamaton muutos tai käynnissä on mahdollisesti jo pidempään mieltä vaivannut käsittelemätön tilanne. Mietimme yhdessä, mikä on seuraava askel, ja luomme toivoa – tästäkin on mahdollista selvitä.

Auntie tukee sinua kaikenlaisissa tilanteissa. Mikäli tilanteesi on hyvin vakava, suosittelemme kääntymään Auntien lisäksi myös virallisen kriisiavun tarjoajan puoleen (Mieli ry:n kriisipuhelin 09 2525 0111). Tällaisiin tilanteisiin lukeutuvat mm. läheisen ihmisen kuolema, itsemurha, onnettomuudet (esim. luonnonkatastrofit, liikenneonnettomuus tai tulipalo) ja väkivalta.

HR-ammattilainen, jätä yhteystietosi

Etsitään yhdessä yrityksellesi parhaat vaihtoehdot henkilöstön mielen hyvinvoinnin lisäämiseksi Auntien palvelupakettien avulla.