Sleepless in Seattle

Pyöritkö sängyssä, mutta uni ei tule? Tai heräätkö aamuyöstä hikisenä, tietäen että vaikka kello on neljä ja väsyttää, unesta on turha haaveilla?
Jos työnantajasi ei vielä tarjoa Auntie-palvelua, kerro siitä meille!

Teetkö työsi aivot sumussa, pilkitkö illalla sohvalla kotona, etkä jaksa lähteä lenkille? Tiedätkö mistä unettomuutesi johtuu vai onko se jokaöinen mysteeri?

Mikä vaivaa?

Kaikki tiedämme että uni on meille elintärkeää. Mutta ei se pakottamalla tule. Itse asiassa päinvastoin: unen vähyys johtaa usein kierteeseen, joka vähentää unta entisestään. Unen puute tekee ajattelusta tahmeaa, vaikeuttaa päätöksentekoa ja uusien asioiden oppimista.

Mikä auttaa?

 
Emme voi nukkua puolestasi, mutta onneksi paljon muuta on tehtävissä. Sleepless in Seattlessa opit uusia asioita omasta unestasi, teet huomioita ja saat apua nukkumiseesi. Mieti miltä tuntuu, kun heräät aamulla virkeänä alkavaan päivään! Edellisestä kerrasta saattaa jo olla tovi, mutta seuraava voi olla jo pian.

HR-ammattilainen, jätä yhteystietosi

Etsitään yhdessä yrityksellesi parhaat vaihtoehdot henkilöstön mielen hyvinvoinnin lisäämiseksi Auntien palvelupakettien avulla.