Asiakkaamme kertovat Auntiesta

turku_abo_300ppi_cyan
HappyOrNot-logo
Turku Customer story 550 x 310

Kokeilkaa rohkeasti Auntieta, sillä se on hyvä ja ennaltaehkäisevä palvelu vastaamaan tämän hetken työhyvinvointihaasteisiin.

Anna Kaisa Ojala
Henkilöstösuunnittelija,
Turun kaupunki

Happy or Not customer story1 550 x 310

“Hyvän mielen palveluihin satsaaminen maksaa itsensä takaisin.”

Katri Majuri
HR Manager EMEA,
HappyOrNot

 

 

porvoon kaupunki logo
Intrum_Logo_Auntien-asiakastarina
City of Porvoo customer story

“Palvelussa käynyt levittää hyvää sanomaa muillekin ja muutosta käyttäytymisessä todella paljon tapahtuu laajemmassakin mittakaavassa. Se on Auntiessa juuri aivan loistavaa”

Kerstin Johansson
Porvoon Kaupunki

Intrum customer story 550 x 310

“Auntiessa on parasta, että se on helppo ja nopea, keskustelut ovat positiivisia. Ihmiselle jää hyvä fiilis, että kyllähän tässä pärjäillään.”

Sini Mökkönen
Intrum

 

 

Cuckoo logo
If logo Auntien asiakastarina
Cuckoo workout customer story 550 x 310

“Auntie sopii tosi monelle yritykselle ja on nykyaikainen ratkaisu tietotyöläisen haasteisiin. Auntie on ehdoton ykkösvaihtoehto siihen.”

Veera Lehmonen
Cuckoo Workout

If customer story 550 x 310

“Auntie on maksanut itsensä takaisin, kun parikin sairaspoissaolopäivää voidaan ennaltaehkäistä!”

Hannele Rönkkö
If Vahinkovakuutus

 

 

Lyyti logo Auntie asiakastarina
Lyyti customer story 550 x 310

“Auntiessa on parasta, että se on
helposti lähestyttävä. Apua on helppo
hakea silloin kun sitä tarvitsee.”

Emmi Rankonen
Lyyti

Alko

Alkossa palveluun on oltu erittäin tyytyväisiä, ja palvelu laajennettiin korona-aikana myös pääkonttorilaisille. Palvelusta on koettu olevan apua alkolaisten stressitason hallintaan ja suhtautumiseen ongelmallisiin asioihin, joihin ei voi itse vaikuttaa. Ihmiset ovat myös iloisia päästessään puhumaan asioistaan työnantajasta riippumattoman osapuolen kanssa.

Lue lisää Alkon vuosikertomuksesta sivulta 41.
Lue myös Auntie-palvelun käyttäjän Pekan kertomus.

Alko vuosikertomus s 41 Auntie

Vincit

Vincitillä halutaan tukea työntekijöiden arkea kaikin mahdollisin tavoin. Käyttäjien palaute Auntiesta on ollut  positiivista ja käyttöönotto sujui mutkattomasti.”

Krista Huhta-aho
Passionate Specialist, People OperationsVincit Oyj


Auntiesta tuli meillä nopeasti suosittu matalan kynnyksen kanava käsitellä huolia ammattilaisen kanssa. Käyttäjämme ovat olleet todella tyytyväisiä.

Tommi Saikkonen

Head of HR, Caruna

Ihmiset meillä ovat kokeneet saavansa käytännönläheisestä ja ratkaisukeskeisestä Auntiesta selvää ja konkreettista hyötyä työhönsä.

Merja Ristilä

HR Manager, Alma Media Corporation

Haluamme ylläpitää työkulttuuria, joka välittää ihmisestä kokonaisuutena. Aunteista työntekijät kertovat saaneensa kysymyksiinsä apua. Pienenkin huolen selvittäminen voi vapauttaa lisää energiaa työhön. Ja panostus tulee selvästi halvemmaksi kuin mahdollisesti uhkaava sairauspoissaolo.

Anni Knutin

HR & Communication Specialist, Futurice

 
Asiantuntijan työ koko ajan muuttuvassa ympäristössä on vaativaa ja kuormittavaa. Meille on tärkeää, että ihmiset voivat hyvin. Pelkät korupuheet tai luennot eivät riitä, ja siksi Tiedolla haluamme tukea ihmisiä oikeasti konkreettisin toimenpitein ja ennaltaehkäisevästi. Auntien matalan kynnyksen palvelu antaa meille kaivatun työkalun stressin alentamiseen ja paineensietokyvyn kehittämiseen.

Anneli Barsk

HR-consultant, Tieto Oyj

Haluamme tukea henkilöstöämme jo silloin kuin vaikeat asiat eivät ole vielä eskaloituneet. Riittävän varhaisessa vaiheessa muutos onnistuu todennäköisemmin – ja myös pienemmin kustannuksin. Auntie toi kaivatun lisän työkaluvalikoimaamme, ja meitä helpottaa Auntien saumaton yhteistyö Mehiläisen kanssa: tarvittaessa ihminen voi myös siirtyä Auntien jälkeen työterveyden piiriin.

Sirpa Kaltiainen

HR partner, If

Meillä oli jo tehty paljon henkilöstön hyvinvoinnin eteen ja yhteistyö työterveyden kanssa toimii hyvin. Pohdimmekin, tuottaako Auntie lisäarvoa. Yhteistyön innovatiivisen Auntien kanssa yllätti meidät positiivisesti ja palvelu on saanut todella hyvän vastaanoton. Tarve oli selvästi olemassa. Tämä on yksi tapa tukea ihmisten jaksamista käytännössä. Digitaalisuus ja matala kynnys ovat saaneet hyvää palautetta. 

Sari Ek-Petroff

Manager, People and Leadership Development, Culture & Wellbeing, VTT

Kiihtyvällä tahdilla muuttuva maailma vaatii ihmisiltä paljon. Haluamme L&T:llä tukea hyvin monenlaisissa työtehtävissä toimivaa henkilöstöämme tarjoamalla erilaisia mahdollisuuksia pitää itsestään huolta. Auntien palvelu toi meille henkiselle puolelle uudenlaisen tavan tukea ihmisiämme ja auttaa niin jaksamaan kuin kehittymään. Palautteet ovat olleet todella hyviä, stressitaso on laskenut ja saamme käyttäjiltä kiitosta tämän mahdollistamisesta.

Päivi Tyni

Työhyvinvointipäällikkö, Lassila&Tikanoja

Henkilöstön hyvinvointi on meille tärkeää ja haluamme sen myös konkreettisesti osoittaa. Työelämän muuttuessa ja paineiden kasvaessa Auntie on osoittautunut tärkeäksi ja helpoksi matalan kynnyksen tueksi. Auntien kautta jokaisella on mahdollisuus saada juuri omiin tarpeisiin sopiva paketti nopeasti ja ilman välikäsiä. Henkilöstöä on tärkeää tukea ennaltaehkäisevästi ennen uupumisen uhkaa. Auntie on ollut vastaus tähän tarpeeseen.

Hanna-Leena Hone

Human Resources Manager, Mölnlycke


Meillä käyttäjät ovat olleet erityisesti ilahtuneita siitä, miten palvelun käyttö on auttanut heitä tunnistamaan omia vahvuuksiaan, analysoimaan omaa toimintaansa ja kehittämään ajankäyttöään.

Paula Pajunen

Henkilöstöpäällikkö, Varuboden

Kulmia Case Intrum

Intrumissa haluamme tukea henkilöstöämme erilaisissa elämäntilanteissa, sillä henkilöstömme hyvinvointi on meille tärkeä asia. Elämässä tulee vastaan muuttuvia tilanteita ja haluamme, että työpaikalla ymmärretään sekä tuetaan henkilöitä näissä muutoksissa, jotta hyvinvointi ja sitä myöden työkyky säilyisivät hyvänä. Parhaassa tapauksessa työstä ja työyhteisöstä saa voimaa jaksaa eteentulevissa tilanteissa. Auntie on sopinut meillä hienosti tähän tarkoitukseen.

Anu Eiro

Henkilöstöjohtaja, Intrum

Vauhdikkaasti kasvavana yrityksenä meille on todella tärkeää varmistaa työntekijöiden hyvinvointi ja jaksaminen. Kun työtä tehdään kovalla intohimolla ja projektit ovat mielenkiintoisia vievät ne helposti mukanaan. Pitkäksi venyneet kivatkaan työpäivät eivät ole lopulta kenenkään edun mukaista. Siksi otimme hyvinvointiin kumppaniksemme Auntien. Pidämme erityisesti Auntien matalasta kynnyksestä, valmennuksellisesta otteesta sekä digitaalisuuden mahdollistamasta joustavuudesta.

Henriikka Pekkala

Chief People Officer, eCraft

HR-ammattilainen, jätä yhteystietosi

Etsitään yhdessä yrityksellesi parhaat vaihtoehdot esihenkilön ja tiimin mielen hyvinvoinnin ja jaksamisen lisäämiseksi Auntien palvelupakettien avulla.