Auntie haluaa olla siellä, missä keskustellaan mielen hyvinvoinnista ammattilaisten kanssa. Siksi olemme mukana tänäkin vuonna HR-alan tunnetussa tapahtumassa HRx. Päivän tapahtumassa aiheena on tulevaisuuden osaamistarpeet, millaisia osaamisia työntekijöillä on tällä hetkellä, miten kehittää ja johtaa osaamista. Työntekijäkokemus on yksi mielenkiintoisimmista sisällöistä tuona päivänä. Millaisia uusia tapoja toimia tarvitaan tulevaisuudessa, kun tehdään entistä enemmän yhteistyötä, uudenlaisia tapoja toimia ja menestyä, yhdessä.

Tervetuloa käymään osastollamme, joka sijaitsee Ravintola Valossa, Start-Up -kylässä ja on värikoodiltaan liila. Arvomme osastollamme kävijöiden kesken suositun Stressed Out -paketin, jonka arvo on 520 euroa. Tutustu Stressed Out -pakettiin tästä.

Tapahtumassa on tarjolla runsaasti mielenkiintoisia esityksiä. Auntie Solutions Oy:n perustaja, toimitusjohtaja Mervi Lammisen aiheena on ”Esimies vastaa tiimin jaksamisesta. Entä esimiehen oma jaksaminen?”, aikavälillä 11.00 – 11.35 Startup stagella, jossa kuullaan uusimmista HR-innovaatioista.

Voit tutustua tapahtumaan tarkemmin vielä tästä: https://tapahtumat.almatalent.fi/hrx

Nähdään Messukeskuksessa 26.11.

Auntie – tuloksellista mielen hyvinvointia digitaalisin keinoin ammattilaisen avulla