Näin tilaat Auntien Tough Times ja/tai Lonely Leader Fast Track-palvelun henkilöstölle

Täytä alla oleva lomake tai soita numeroon +358 40 0213138. Lähetettyänne tilauksen, olemme yhteydessä teihin ja saamme palvelun käynnistettyä muutaman päivän sisällä. Suosittelemme, että viestitte palveluista yrityksenne kanavissa (Slack, Yammer, sähköposti, intra, Workplace, Whatsapp-ryhmät, jne.), sekä yrityksenne sisäisten tilannepäivitysten yhteydessä, jotta henkilöstö on mahdollisimman tietoinen tarjoamastanne tuesta.

Tilauslomake

Mitkä palvelut haluat lisätä yrityksenne valikoimaan?

Kuinka monta Auntien Tough Times tai Lonely Leader Fast Track -tapaamista haluatte tarjota henkilöstölle kokonaisuudessaan? Ilmoitamme kun määrä on täyttynyt ja voitte päättää lisätapaamisista sen jälkeen. Haluamme tukea työyhteisöjä tässä erityistilanteessa, jonka vuoksi tapaamiset laskutetaan poikkeuksellisesti toteutuneen käytön mukaan jälkikäteen.

15 + 1 =

Tarjoamme Auntie Tough Times ja Lonely Leader Fast Track -palvelun poikkeuksellisesti tavanomaista alhaisemmalla hinnalla tilanteen luonteen vuoksi ja koska haluamme omalta osaltamme tukea ihmisten psykologista turvallisuuden tunnetta vaikeassa tilanteessa.

Lisätiedot:
Riepu Pakoma
riepu.pakoma@auntie.fi
+358 40 0213138