Mukaan tiimiin?

Me Auntiessa haluamme tehdä työelämästä onnellisempaa ja tuottavampaa. Mullistamme käsityksen psykologisesta tuesta ja tarjoamme yrityksille konkreettista ja aidosti vaikuttavaa apua työelämän arkisiin ongelmiin. Koska yksikin uupuminen on liikaa. 

Haluatko Sinäkin tehdä työtä jolla on merkitys? Oletko Sinä etsimämme TÄHTIMYYJÄ? 

Auntiessa työskentelet Suomen ykkösrivin yritysten kanssa. Varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden omalla tekemiselläsi. Nautit vauhdista ja uuden rakentamisesta, saat asioita aikaan ja toimit paineenkin alla hyvällä sykkeellä ja asenteella. Asiakastyön ja myynnin kokemuksesta ei ole haittaa, mutta sitäkin tärkeämpää on palava into ja halu oppia uutta. Voit tuloksillasi vaikuttaa oman tehtäväkenttäsi sisältöön kasvavassa perheessämme. 

Anna meidän kuulla itsestäsi lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV 23.6. mennessä osoitteeseen info@auntie.fi. Kasvuyrityksen syke on nopea, joten oikean henkilön osuessa kohdalle olemme valmiita etenemään nopeastikin. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Merviltä (p. 0503805602 / mervi@auntie.fi). 

Auntie on matalan kynnyksen mielen hyvinvointipalvelu, joka tarjoaa konkreettisia ratkaisuja työntekijöiden tökkivään arkeen. Tuomme asiakkaillemme vaikuttavan, helposti lähestyttävän ja konkreettisen tuen jaksamishaasteisiin. Markkinajohtajan kokemuksella, todistetun tuloksellisesti, yksilöllisesti. Koska yksikin uupuminen on liikaa.

Seuraa kasvutarinaamme: 
Facebook: https://www.facebook.com/auntiesessions/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/auntie-solutions-oy/

Twitter: AuntieInfo