Mukaan tiimiin?

Auntie etsii tähtimyyjää! Oletko se sinä?

Me Auntiessa haluamme tehdä työelämästä onnellisempaa ja tuottavampaa. Haluatko sinäkin tehdä työtä, jolla on merkitys? Tule osaksi myyntitiimiä alaa mullistavaan kasvuyhtiöön, joka tekee onnellisempaa työelämää.

Auntiessa työskentelet Suomen ykkösrivin yritysten kanssa. Tähtimyyjänä varmistat asiakkaiden tyytyväisyyden omalla tekemiselläsi. Nautit vauhdista ja uuden rakentamisesta, saat asioita aikaan ja toimit paineenkin alla hyvällä sykkeellä ja asenteella. Asiakastyön ja myynnin kokemuksesta ei ole haittaa, mutta sitäkin tärkeämpää on palava into ja halu oppia uutta.

Anna meidän kuulla itsestäsi lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV 3.7.2020 mennessä osoitteeseen johanna.varje@auntie.fi. Kasvuyrityksen syke on nopea, joten oikean henkilön osuessa kohdalle olemme valmiita etenemään nopeastikin. Lisätietoja tehtävästä voit kysellä Johannalta, johanna.varje@auntie.fi, 044 0423101.

 

Auntie on matalan kynnyksen mielen hyvinvointipalvelu, joka tarjoaa konkreettisia ratkaisuja työntekijöiden tökkivään arkeen. Tuomme asiakkaillemme vaikuttavan, helposti lähestyttävän ja konkreettisen tuen jaksamishaasteisiin. Markkinajohtajan kokemuksella, todistetun tuloksellisesti, yksilöllisesti. Koska yksikin uupuminen on liikaa.

Seuraa kasvutarinaamme:
Facebook: https://www.facebook.com/auntiesessions/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/auntie-solutions-oy/

Twitter: Auntiesolutions