Mukaan tiimiin?

Auntie on kokeneiden ammattilaisten yritys, joka tarjoaa tukea työelämän arkisiin ongelmiin. Me haluamme tehdä työelämästä onnellisempaa ja tuottavampaa. Auntien mielen ammattilaiset valmentavat tehokkaasti, luotettavasti ja myönteisellä fiiliksellä!

 

Auntie on saanut Työterveyslaitokselta Hyvän mielen työpaikka -statuksen!

LÄHETÄ AVOIN HAKEMUS

Jos työnteko henkisen hyvinvoinnin parissa kiinnostaa, ja uskot että sinulla on Auntielle annettavaa, lähetä CV:si, sekä 1-2 minuutin pituinen avoin hakemuksesi videomuodossa osoitteeseen mervi.lamminen@auntie.fi.

Toivomme, että kerrot videolla itsestäsi ja siitä miksi Auntie haluaa juuri sinut tiimiinsä.

Voit myös soittaa Merville / 050-3805602.

Auntie Solutions Oy

Auntie tarjoaa työntekijöille tukea niin stressiin, ylisuorittamiseen kuin kadonneen motivaation löytämiseen. Mitattavia tuloksia saadaan aikaiseksi konseptoiduilla, nopeasti käynnistyvillä palvelupaketeilla, jotka perustuvat verkkotapaamisiin Auntien ammattilaisen kanssa. Auntien puoleen käännytään kun tilanne ei vielä vaadi työterveyttä ja sairauslomia. Palvelu sopiikin kaikille, joiden arjessa tai vaikka yöunessa on parantamisen varaa. Auntie on suomalainen 2015 perustettu kasvuyritys, jonka mielestä yksikin uupuminen on liikaa.