Mukaan tiimiin?

Auntie on kokeneiden ammattilaisten yritys, joka tarjoaa tukea työelämän arkisiin ongelmiin. Me haluamme tehdä työelämästä onnellisempaa ja tuottavampaa.

Katso avoimet paikkamme alta, voit myös jättää avoimen hakemuksesi.

 

 

AVOIMET PAIKAT / JOB OPENINGS

Juuri nyt etsimme Account Manager, Europe -tehtävään uutta Team Auntien jäsentä. Voit jättää meille avoimen hakemuksen.

Account Manager, International Sales

Do you think it’s one of the best feelings ever when you succeed in finding the right solution for a customer? Do you love sales and also want your work to feel meaningful? If yes, you may just be the Account Manager, International Sales we’re looking for!

Location: Finland
Languages: English on a native level required, German, Polish or Dutch are appreciated.

Apply by June 18th.

LÄHETÄ AVOIN HAKEMUS

Jätä avoin hakemus

Jos työnteko henkisen hyvinvoinnin parissa kiinnostaa, ja uskot että sinulla on Auntielle annettavaa, jätä CV:si, sekä 1-2 minuutin pituinen avoin hakemuksesi.

Toivomme, että kerrot videolla itsestäsi ja siitä miksi Auntie haluaa juuri sinut tiimiinsä.

Auntie Solutions Oy

Auntie tarjoaa työntekijöille tukea niin stressiin, ylisuorittamiseen kuin kadonneen motivaation löytämiseen. Mitattavia tuloksia saadaan aikaiseksi konseptoiduilla, nopeasti käynnistyvillä palvelupaketeilla, jotka perustuvat verkkotapaamisiin Auntien ammattilaisen kanssa. Auntien puoleen käännytään kun tilanne ei vielä vaadi työterveyttä ja sairauslomia. Palvelu sopiikin kaikille, joiden arjessa tai vaikka yöunessa on parantamisen varaa. Auntie on suomalainen 2015 perustettu kasvuyritys, jonka mielestä yksikin uupuminen on liikaa.

Auntie on 2021 Parhaat Tyopaikat sarjansa voittaja