Mukaan tiimiin?

Auntie on kokeneiden ammattilaisten yritys, joka tarjoaa tukea työelämän arkisiin ongelmiin. Me haluamme tehdä työelämästä onnellisempaa ja tuottavampaa.

Katso avoimet paikkamme alta, voit myös jättää avoimen hakemuksesi.

 

 

AVOIMET PAIKAT / JOB OPENINGS

Juuri nyt meillä ei ole avoimia paikkoja, mutta jätä avoin hakemuksesi alta.

LÄHETÄ AVOIN HAKEMUS

Jätä avoin hakemus

Jos työnteko henkisen hyvinvoinnin parissa kiinnostaa, ja uskot että sinulla on Auntielle annettavaa, jätä CV:si, sekä 1-2 minuutin pituinen avoin hakemukses.

Toivomme, että kerrot videolla itsestäsi ja siitä miksi Auntie haluaa juuri sinut tiimiinsä.

Voit myös soittaa Merville / 050-3805602.

Haluatko mukaan Auntie-ammattilaiseksi?

Auntie-ammattilaisena työskentelet omien aikataulujesi mukaan mistä tahansa. Tyypillisiä koulutustaustoja Auntie-ammattilaisilla ovat mm. psykologi, ratkaisukeskeinen terapeutti, lyhytterapeutti tai psykoterapeutti. Auntie-ammattilaisena työskentelet yhteistyösopimuksella, esimerkiksi toiminimellä tai kevytyrittäjänä, ja päätät itse oman työmääräsi.

Juuri nyt emme aktiivisesti etsi uusia ammattilaisia, mutta jätä hakemuksesti ja olemme yhteydessä, kun asia on taas ajankohtainen.

Auntie Solutions Oy

Auntie tarjoaa työntekijöille tukea niin stressiin, ylisuorittamiseen kuin kadonneen motivaation löytämiseen. Mitattavia tuloksia saadaan aikaiseksi konseptoiduilla, nopeasti käynnistyvillä palvelupaketeilla, jotka perustuvat verkkotapaamisiin Auntien ammattilaisen kanssa. Auntien puoleen käännytään kun tilanne ei vielä vaadi työterveyttä ja sairauslomia. Palvelu sopiikin kaikille, joiden arjessa tai vaikka yöunessa on parantamisen varaa. Auntie on suomalainen 2015 perustettu kasvuyritys, jonka mielestä yksikin uupuminen on liikaa.