Tervetuloa Koulutussetelin Auntiepalveluun!

Auntie on matalan kynnyksen mielen hyvinvointipalvelu.

Auntien yksilölliset videokeskustelupaketit auttavat sinua selviämään arjen haasteista ennen kuin ne pahenevat ongelmiksi tai kriiseiksi asti.

Stressed Out

Onko “hyvä” stressi on kääntynyt vähemmän hyvän puolelle? Jääkö asioita hoitamatta ajan mennessä tulipalojen sammuttamiseen ja paikasta toiseen juoksemiseen?

Lost in Transition

Motivaatio hukassa? Tuntuuko siltä, että elät jonkun muun elämää kuin omaasi? Pitäisi tehdä päätöksiä, mutta mihin suuntaan?

Feeling Down

Onko ilo kadonnut elämästäsi? Eikö tulevaisuudessa ole juurikaan positiivisia juttuja joita odottaa?

Mitä ja miten

  • Palveluun pääset näppärästi täyttämällä oheisen lomakkeen (täytä myös laskutoimitus). Valitse sinusta sopivimmalta tuntuva paketti, tai voit valita En tiedä vielä -vaihtoehdon, jolloin teemme esitietokyselyn perusteella sinulle ehdotuksen. Äläkä huoli, paketin sisältö elää tilanteesi ja tarpeesi mukaan.
  • Yhden Auntie-paketin hinta on 620 kreditiä (sis alv..)
  • Esitietokyselyn saat pian sähköpostilla ja Auntie-ammattilainen soittaa sinulle muutaman päivän sisällä sopiakseen kanssasi ajan ensimmäiseen videosessioon.
  • Tieto palveluun osallistumisesta sekä palvelun sisältö ovat ehdottoman luottamuksellisia. Osallistujasta ei välitetä tunnistetietoa työnantajalle tai muille tahoille.
  • Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostitse: auntie@auntie.fi tai puhelimitse +358 50 4494 776.

Kyllä kiitos, lähden mukaan!

Palveluvalintani

12 + 4 =