Auntien tarina

Seisoin farkuissa ja villapaidassa tiimini edessä, vaikka en juuri koskaan tullut toimistolle rennossa asussa. Liituraitajakkupuku oli minulle normi. Joku kysyi, mitä aion tehdä seuraavaksi. Vastasin opettelevani uudestaan lasteni nimet. Olin sairastunut työuupumukseen ja irtisanouduin tyhjän päälle, koska en enää muutakaan keksinyt. Jotenkin kierre oli saatava katkaistua.

Mervi Lamminen

Matron, CEO, Auntie Solutions Oy

Vuosi oli 2015. Ensimmäinen ajatus Auntiesta Mervi Lammiselle syntyi samana kesänä. Sillä eihän se vain voi olla niin, että uupumisesta tulisi työelämän arkea. Ja että avun saaminen olisi niin hidasta, hankalaa ja yleensä auttamattomasti liian myöhäistä.
 

KOKEILUISTA KUKOISTUKSEEN 

Alkuperäinen ajatus Auntiesta oli mobiilipeli. Hyvin pian tuli kuitenkin selväksi, että mielen hyvinvoinnissa inhimillisyyttä ei voi korvata millään. Ensimmäiset mielen hyvinvoinnin ammattilaiset liittyivät Auntien piiriin vuonna 2016. Nyt ammattilaisia on yli 100 ja palvelukieliä kaksikymmentä. Auntien palveluja käyttävät kymmenet edelläkävijäorganisaatiot pienistä asiantuntijayrityksistä globaaleihin suuryrityksiin ja julkisen sektorin tahoihin.
 

TULEVAISUUS

Ennakointi ja mielen hyvinvointi ovat vahvassa nousussa organisaatioiden prioriteettilistalla. Auntie jatkaa vahvaa kasvua Suomessa ja hakee kansainvälistä jalansijaa maltillisesti.