Miksi juuri Auntie?

Auntien valtteja ovat helppous, matala kynnys ja todistettu tehokkuus.

Auntien viiden videotapaamisen yksilölliset keskustelupaketit auttavat työntekijöitä selviämään arjen haasteista ennakoiden ja kustannustehokkaasti.

Palvelun käyttäjien stressitaso laskee keskimäärin noin 20 % ja työteho nousee noin 10 %.

Haluamme ylläpitää työkulttuuria, joka välittää ihmisestä kokonaisuutena. Aunteista työntekijät kertovat saaneensa kysymyksiinsä apua. Pienenkin huolen selvittäminen voi vapauttaa lisää energiaa työhön. Ja panostus tulee selvästi halvemmaksi kuin mahdollisesti uhkaava sairauspoissaolo.

Anni Knutin

HR & Communication Specialist, Futurice

Asiantuntijan työ koko ajan muuttuvassa ympäristössä on vaativaa ja kuormittavaa. Meille on tärkeää, että ihmiset voivat hyvin. Pelkät korupuheet tai luennot eivät riitä, ja siksi Tiedolla haluamme tukea ihmisiä oikeasti konkreettisin toimenpitein ja ennaltaehkäisevästi. Auntien matalan kynnyksen palvelu antaa meille kaivatun työkalun stressin alentamiseen ja paineensietokyvyn kehittämiseen.
Anneli Barsk

HR-consultant, Tieto Oyj

Haluamme tukea henkilöstöämme jo silloin kuin vaikeat asiat eivät ole vielä eskaloituneet. Riittävän varhaisessa vaiheessa muutos onnistuu todennäköisemmin – ja myös pienemmin kustannuksin. Auntie toi kaivatun lisän työkaluvalikoimaamme, ja meitä helpottaa Auntien saumaton yhteistyö Mehiläisen kanssa: tarvittaessa ihminen voi myös siirtyä Auntien jälkeen työterveyden piiriin.

Sirpa Kaltiainen

HR partner, If

Meillä oli jo tehty paljon henkilöstön hyvinvoinnin eteen ja yhteistyö työterveyden kanssa toimii hyvin. Pohdimmekin, tuottaako Auntie lisäarvoa. Yhteistyön innovatiivisen Auntien kanssa yllätti meidät positiivisesti ja palvelu on saanut todella hyvän vastaanoton. Tarve oli selvästi olemassa. Tämä on yksi tapa tukea ihmisten jaksamista käytännössä. Digitaalisuus ja matala kynnys ovat saaneet hyvää palautetta. 

Sari Ek-Petroff

Manager, People and Leadership Development, Culture & Wellbeing, VTT

Kiihtyvällä tahdilla muuttuva maailma vaatii ihmisiltä paljon. Haluamme L&T:llä tukea hyvin monenlaisissa työtehtävissä toimivaa henkilöstöämme tarjoamalla erilaisia mahdollisuuksia pitää itsestään huolta. Auntien palvelu toi meille henkiselle puolelle uudenlaisen tavan tukea ihmisiämme ja auttaa niin jaksamaan kuin kehittymään. Palautteet ovat olleet todella hyviä, stressitaso on laskenut ja saamme käyttäjiltä kiitosta tämän mahdollistamisesta.

Päivi Tyni

Työhyvinvointipäällikkö, Lassila&Tikanoja

Nykytyöelämässä itsensä johtamisen taidot ovat tärkeämpiä kuin koskaan. Auntie auttaa kehittämään mielen taitoja ja varmistamaan, että ihmiset elävät elinvoimaista elämää – töissä ja kotona

Annamari Heikkilä

Työterveyspsykologi, Psykoterapeutti, Filosofian tohtori

Helposti lähestyttävä

Auntie tarjoaa matalan kynnyksen apua arkisiin haasteisiin. Puhumme pulmista ymmärrettävästi, rakentavasti ja konkreettisesti. Tarjoamme mahdollisuuden oppia ja kehittyä ennen kuin työntekijät menettävät kirkkaimman teränsä, toivonsa ja työkykynsä.

Helppo käyttää

Auntien palveluiden käyttäminen on helppoa. Työntekijäsi valitsee sopivan paketin. Me etsimme hänelle sopivimman aloitusajan yhdessä Auntie-ammattilaisen kanssa, ja työ voi alkaa.

Mitattava

Tuotamme mitattavia tuloksia sekä yritykselle että työntekijällesi. Asetamme selkeitä tavoitteita ja seuraamme niiden edistymistä. Pienten askelten tekniikkaa ei voi kyllin ylistää!

Nopea apu

Auntien kokemus on, että useimmat työntekijät saavat uskoa, toivoa ja työkaluja selättää työelämän haasteita muutamalla tehokkaalla sessiolla. Tutkimuksetkin osoittavat, että muuttuminen ei ole läheskään niin vaikeaa kuin usein uskotellaan.

Luotettava

Auntie-ammattilaiset ovat ihmismielen asiantuntijoita: psykologeja, kasvatustieteilijöitä ja psykoterapeutteja. Valitsemme esitietojen perusteella kullekin sopivimman ammattilaisen. Ja jos nyt sattuisi, ettei ammattilaisen kanssa synkkaa, voi tämän vaihtaa.