Miksi juuri Auntie?

Auntien paketit pureutuvat nykytyöelämän kiperimpiin haasteisiin. Auntie avaa näkökulmia, opettaa taitoja ja kysyy tiukkojakin kysymyksiä.

Tuloksena tyytyväisempiä, luovempia ja elinvoimaisempia työntekijöitä.

Tältä sivulta löydät asiakasyritystemme kokemuksia Auntien palveluista sekä numerotietoa Auntien vaikuttavuudesta.

Futuricen Auntie-kokemuksiin pääset tutustumaan tästä Tekniikka&Talouden artikkelista

Asiantuntijan työ koko ajan muuttuvassa ympäristössä on vaativaa ja kuormittavaa. Meille on tärkeää, että ihmiset voivat hyvin. Pelkät korupuheet tai luennot eivät riitä, ja siksi Tiedolla haluamme tukea ihmisiä oikeasti konkreettisin toimenpitein ja ennaltaehkäisevästi. Auntien uudenlainen matalan kynnyksen palvelu antaa meille kaivatun työkalun stressin alentamiseen ja paineensietokyvyn kehittämiseen.
Anneli Barsk

HR-consultant, Tieto Oyj

Meillä Ifillä on tiivis yhteistyö työterveystoimijamme Mehiläisen kanssa. Haluamme kuitenkin tukea henkilöstöämme jo aikaisemmin, silloin kuin asiat eivät ole vielä eskaloituneet. Riittävän varhaisessa vaiheessa muutos onnistuu todennäköisemmin -ja myös pienemmin kustannuksin. Auntie toi kaivatun lisän työkaluvalikoimaamme, ja meitä helpottaa Auntien saumaton yhteistyö Mehiläisen kanssa: tarvittaessa ihminen voi myös siirtyä Auntien jälkeen työterveyden piiriin.

Sirpa Kaltiainen

HR - partner , If P&C Insurance

Meillä oli jo tehty paljon henkilöstön hyvinvoinnin eteen ja yhteistyö työterveyden kanssa toimii hyvin. Pohdimmekin, tuottaako Auntie lisäarvoa. Aloitimme kuitenkin yhteistyön innovatiivisen palvelun kanssa.  Yllätyimme: palvelu on saanut todella hyvän vastaanoton. Tarve oli selvästi olemassa. Välitämme aidosti ihmistemme jaksamisesta, ja tämä on yksi tapa tukea sitä käytännössä. Digitaalisuus ja matala kynnys ovat saaneet hyvää palautetta käyttäjiltämme. Suosittelemme lämpimästi Auntieta muillekin yrityksille.

Sari Ek-Petroff

Manager, People and Leadership Development, Culture & Wellbeing, VTT

Kiihtyvällä tahdilla muuttuva maailma vaatii ihmisiltä paljon. Haluamme L&T:llä tukea hyvin monenlaisissa työtehtävissä toimivaa henkilöstöämme tarjoamalla erilaisia mahdollisuuksia pitää itsestään huolta. Auntien palvelu toi meille henkiselle puolelle uudenlaisen tavan tukea ihmisiämme ja auttaa niin jaksamaan kuin kehittymään. Palautteet ovat olleet todella hyviä, stressitaso on laskenut ja saamme käyttäjiltä kiitosta tämän mahdollistamisesta.

Päivi Tyni

Työhyvinvointipäällikkö, Lassila&Tikanoja

Auntie numeroina

Ota yhteyttä, niin kerromme lisää tuloksistamme:

Lähiesimies on aikamoisessa ristitulessa. Paineita tulee sekä alhaalta että ylhäältä. Aluksi nimi Lonely Leader saattoi vähän pelottaa, mutta palaute on ollut hyvää. On ollut tärkeää, että on ulkopuolinen asiantuntija, jonka kanssa voi puhua avoimesti omista ongelmistaan. Tämä on ollut meille uudenlainen tapa tarjota ammattiapua.

Ninni Lehtovuori-Olli

Henkilöstöpäällikkö, LähiTapiola, haastattelussa Talouselämässä otsikolla "Varhainen välittäminen on tärkeä periaate Lähitapiolan johtamisessa"

Yhteistyömme Auntien kanssa alkoi jo vuonna 2016 Fiksu Kalasataman Nopeiden kokeilujen ohjelmassa.  Auntie on innovatiivinen ja ketterä, ja tiimillä on aito kiinnostus kehittää palveluaan käyttäjälähtöisesti. Auntien kanssa yhteistyö on sujuvaa ja kokeileminen rohkeaa ja tulokset näkyvät.

Kaisa Spilling

Development Manager, Forum Virium Helsinki

Asiakaspalvelutyö on antoisaa, mutta myös kuormittavaa. Tilanteet vaihtuvat nopeasti, työssä menestyminen vaatii paljon: empatiaa, kykyä sopeutua hyvin nopeasti muuttuviin tilanteisiin ja asiakkaan ongelmien ymmärtämistä. Haluamme pitää huolta työntekijöistämme ja siten tarjota asiakkaillemmekin parasta mahdollista palvelua. Auntien avulla autamme työntekijöitämme pärjäämään työssään entistäkin paremmin: palautumaan nopeammin, suhtautumaan stressiin uudella tavalla ja löytämään työstä mielekkyyttä.

Tiina Santala

HR Manager, Webhelp Nordic

Olen työssäni kohdannut erittäin haasteellisissa tilanteissa olevia viljelijöitä. Monella huolien pohjalla on taloudellisia ongelmia, oman yritystoiminnan kannattavuuden kanssa kamppailu, venyminen työssä äärirajoille, uupumisen saadessa vallan. Mukana on useimmiten myös monia muita haasteita. Asiakkaalle avun saaminen kotoa käsin ja lankoja pitkin on osoittautunut helpoksi. Olemme saaneet nopeita, tehokkaita ja käänteentekeviä muutoksia aikaan. En aluksi uskonut tähän, mutta kelkkani on tehnyt äkkikäännöksen eikä paluuta entiseen ajatusmaailmaani ole.

Eila Eerola

Projektityöntekijä, Välitä viljelijästä projekti, Keski-Suomi, Maatalousyrittäjien eläkelaitos, Mela

Nykytyöelämässä itsensä johtamisen taidot ovat tärkeämpiä kuin koskaan. Auntie auttaa kehittämään mielen taitoja ja varmistamaan, että ihmiset elävät elinvoimaista elämää – töissä ja kotona

Annamari Heikkilä

Työterveyspsykologi, Psykoterapeutti, Filosofian tohtori

Helposti lähestyttävä

Auntie tarjoaa matalan kynnyksen apua arkisiin työelämän haasteisiin. Puhumme arjen pulmista ymmärrettävästi, rakentavasti ja konkreettisesti. Olemme etukenossa: tarjoamme mahdollisuuden oppia ja kehittyä ennenkuin työntekijät menettävät kirkkaimman teränsä, toivonsa ja työkykynsä.

Helppo käyttää

Auntien palveluiden käyttäminen on helppoa. Työntekijäsi valitsee sopivan paketin. Me etsimme hänelle sopivimman aloitusajan yhdessä Auntie-ammattilaisen kanssa, ja työ voi alkaa.

Mitattava

Tuotamme mitattavia tuloksia sekä yritykselle että työntekijällesi. Asetamme selkeitä tavoitteita ja seuraamme niiden edistymistä. Pienten askelten tekniikkaa ei voi kyllin ylistää!

Nopea apu

Auntien näkemys ja kokemus on, että useimmat työntekijät saavat uskoa, toivoa ja työkaluja selättää työelämän haasteita muutamalla tehokkaalla sessiolla. Tutkimuksetkin osoittavat, että muuttuminen ei ole läheskään niin vaikeaa, kuin aina uskotellaan.

Luotettava

Auntie-ammattilaiset ovat ihmismielen asiantuntijoita: psykologeja, kasvatustieteilijöitä, psykoterapeutteja ja ammatticoacheja.