Auntie kipusi kärkeen Suomen potentiaalisimpia kasvuyrityksiä etsivässä KasvuOpen -kilpailussa. Auntie voitti oman hyvinvointiin ja terveyteen liittyvän ”Future Wellbeing and Health Growth Track” -sarjansa.

Raadin perustelut kuuluivat: “Auntie yhdistää perinteisen ja digitaalisen palvelun uudella kiinnostavalla tavalla. Lisäksi Auntiella on hyvä draivi ja asiat edistyvät kovaa vauhtia.”

Auntie Matron Mervi on innoissaan voitosta ja nöyränä saamastaan tunnustuksesta: ”On hienoa huomata, että työntekijöitä ja yrityksiä auttavat digitaaliset palvelumme saivat vahvaa vastakaikua raadissa. KasvuOpenissa haetaan Suomen kasvuhakuisimpia yrityksiä, ja siihen joukkoon me ehdottomasti haluamme kuulua. Oman trackimme voitto tuntui aivan mahtavalta -ja veti nöyräksi, sillä mukana oli monia todella hyviä ja innovatiivisia yrityksiä.”

Auntie on matalan kynnyksen digitaalinen etäpalvelu, joka auttaa pitämään ihmiset tyytyväisinä ja tehokkaina helposti, nopeasti ja etukenossa. Auntien apuun ovat turvautuneet jo monet suuret ja pienet suomalaiset yritykset. Auntie-ammattilaiset ovat ihmismielen asiantuntijoita: psykologeja, kasvatustieteilijöitä, psykoterapeutteja ja ammatticoacheja. Tutkimukset osoittavat, että useimmat työntekijät saavat työkaluja selättää työelämän haasteita jo muutamalla tehokkaalla Auntie-sessiolla.

Lue lisää Auntien palveluista