Auntie auttaa kun arki tökkii

Auntie on kokeneiden ammattilaisten yritys, joka tarjoaa tukea työelämän arkisiin ongelmiin. Me haluamme tehdä työelämästä onnellisempaa ja tuottavampaa.

 
 

Auntie mullistaa psykologisen tuen ja tarjoaa konkreettista apua. Auntien mielen ammattilaiset valmentavat tehokkaasti, luotettavasti ja myönteisellä fiiliksellä!

Kaikilla meillä on ongelmia työpaikalla, niin työkuorman, ihmissuhteiden kuin jaksamisenkin kanssa. Arki voi olla onnellisempaa, kun opettelee tutkitusti tehokkaita tapoja hallita näitä haasteita. 
Ja kukapa osaisi ihmistä paremmin tukea kuin toinen ihminen? Auntie-ammattilaiset ovat aina mielen asiantuntijoita. He tuntevat psykologisen tuen periaatteet ja käytännön ja auttavat asiakasta ratkaisemaan itse ongelmansa.

Auntie-perheen taustajoukot pitävät homman käynnissä.

Auntiessa keskeistä on ammattilaisten tarjoama psykologinen tuki. Jotta se voi toimia, tarvitaan paljon muuta osaamista ja tekemistä. Tässä ovat Auntien taustajoukot:

Annamari Heikkilä

Annamari Heikkilä

Annamari on Auntien perheen luova johtaja, joka huolehtii että konsepti ja laatu on kunnossa. Hän on myös varsinainen kirkasotsa pohdiskellessaan psykologisten palveluiden vaikuttavuutta ja ihmismielen ihmeellisyyttä. Annamari on tehnyt psykologian saralla jo nyt vaikka mitä jännää.

Mervi Lamminen

Mervi Lamminen

Auntien perheessä Mervi toimittaa johtajan virkaa. Perheen matriarkka kasaa laumansa tarvittaessa ja huolehtii, että kaikki saavat omat hommansa hoidettua. Yrittäjätaustainen Mervi on kehittänyt uransa varrella tähän mennessä jos jonkinlaisia digitaalisia palveluita.

Virpi Nurminen

Virpi Nurminen

Virpi on Auntien jokapaikan höylä. Hänen kanssaan pääsevät asioimaan niin palveluiden käyttäjät kuin Auntie-ammattilaisetkin. Sosiaalisena ihmisenä tämä rooli sopii Virpille täydellisesti, hän on koiralaumansakin kanssa tottunut pitämään monia ohjaksia käsissään.

Oliver Lindqvist

Oliver Lindqvist

Oliver on perheen IT-nörttipoika, eli perheen todellinen tulevaisuuden toivo. Tämä Seuraavan Supercellin tuleva perustaja koodasi verkkokauppoja sillä aikaa kun muut katsoivat vielä telkkarista Pikku Kakkosta. Harrastukset: punttien nostelu, sukeltelu ja Path of Exile.

Ritva Kykkänen

Ritva Kykkänen

Ritva on tiimin “läheltä-piti-nörtti”. Kun muut ihmiset rentoutuvat tv-sarjan parissa, Ritva rakastaa tutkia tietokantaa ja yhdistellä dataa. Muun ajan hän reissaa ja tekee vapaaehtoistyötä. Auntien lisäksi Ritvaa tarvitsee myös maailma.

Marc Wullings

Marc Wullings

Marc on Auntien ulkomaanserkku, joka sukkuloi sujuvasti Suomi-Hollanti välillä. Hirveän kiva kaveri, mutta puhuu välillä kummia. “Go-to-market strategies”, “business and service management” – oo-kei! Marc on huono kokki mutta hyvä sparraamaan ja viemään firmoja maailmalle.

Pentti Heikkinen

Pentti Heikkinen

Pena tuo Auntieen laajan osaamisensa johtamisesta ja hallitustyöskentelystä. Auntie-ammattilaisten ratkoessa ihmisten kriisejä, Pena vääntää oikeille raitelle strategioita, yrityksiä ja toimitusjohtajia.  Muun ajan Pena käyttää maailmanmatkailuun ja mökkeilyyn.

Mikko Franssila

Mikko Franssila

Serkkupoika Mikko on kova poika koodaamaan. Mikko toimii ajatuksen voimalla ja ymmärtää muiden sekavista selityksistä heti, miten IT-järjestelmät pitää rakentaa. Mikko oli agile ja lean jo ennenkuin sanat keksittiin. Vapaa-ajalla Mikko juoksee kentällä sulkapallon perässä mitaleita keräillen.

Sirje Nikulainen

Sirje Nikulainen

Sirje on perheen vaihtari, joka karkaa paikkoihin, joissa aurinko paistaa ja joissa voi valloittaa vuoria. Sijainnista riippumatta Sirje suoltaa Auntielle sisältöjä, murskailee datoja ja heittelee hullujakin ideoita. Ulospäinsuuntautuneena introverttinä Sirje hengailee mielellään asiakkaiden kanssa.

Tanja Lounevirta

Tanja Lounevirta

Tanja on päässyt kerryttämään vankkaa osaamistaan pörssiyrityksissä, ja nyt Auntiella soveltaa kokemuksiaan vahvasti kasvavassa ympäristössä. Kun kyse on sijoittajasuhteista tai Auntien strategisesta suunnasta, Tanja on oikea nainen kertomaan vastaukset. Strategiakalvojen lisäksi Tanjan voi löytää avannosta – tosin sieltä vain lyhyen hetken kerrallaan!