Vuoden kasvuyritykset valittiin kasvuyritystapahtuma Kasvu Open Karnevaalissa. Auntie sijoittui 3. sijalle vuoden kasvuyritykset -kisassa. Voittajat valitsi Kasvu Openin valtakunnallinen tuomaristo, jonka valinnat perustuivat neljään arviointikriteeriin: markkinapotentiaali, tiimi, näytöt ja kasvukyky.

Vuoden kasvuyritykset ovat Secapp Oy, Aiwo Digital Oy ja Auntie Solutions Oy

KasvuOpenin tiedotteessa Auntiesta sanottua:

Yritys on mielen työhyvinvointipalvelu. Palvelu on tarkoitettu organisaatioille, jotka näkevät henkilöstönsä henkisen hyvinvoinnin tärkeäksi. Yksilötasolla Auntie on palvelu ihmisille, jotka haluavat panostaa henkiseen hyvinvointiinsa ennen kuin haasteet kääntyvät kriiseiksi. Auntie on siis organisaatioiden työntekijöilleen tarjoama palvelu.

– Auntie on onnistuneesti digitalisoinut hyvinvointi – ja terveyspalvelut sekä tuotteistanut ja brändännyt ne erinomaisesti. Tämä on avannut myös kansainvälisiä markkinoita ja asiakkuuksia. Yritys on myös kyennyt hyödyntämään koronakriisin avaamat mahdollisuudet palvelukonsepteille, valtakunnallinen tuomaristo kommentoi.

Vuoden kasvuyritykset valittiin tällä kaudella Kasvu Open -sparraukseen osallistuneen 320 kasvuyrityksen joukosta, joka kapeni ensin TOP 60 -kärkeen ja tiukkeni TOP 10 -finalisteihin.

https://kasvuopen.fi/uutiset/vuoden-kasvuyritykset-ovat-secapp-oy-aiwo-digital-oy-ja-auntie-solutions-oy/