Muutos, stressi, haaste?

 

Olet sitten asiantuntija, duunari, johtaja tai esimies – työelämä nyt on välillä aika vaativaa. Mitä jos olisi mahdollista saada vinkkejä ja tukea kokeneelta ammattilaiselta juuri itselle sopivaan aikaan ja juuri itselle sopivassa paikassa – ja kuitenkin henkilökohtaisesti?

 

Auntien viiden videotapaamisen yksilölliset keskustelupaketit auttavat sinua selviämään arjen haasteista ennen kuin ne pahenevat ongelmiksi tai kriiseiksi asti.

 

Auntien käyttäjien stressitaso laskee keskimäärin n. 20 prosenttia onnellisuuden noustessa saman verran.

Miltä näyttää ihka oikea Auntie-asiakas?

 

Tutustu LähiTapiolan testausvastaavana toimivan Ulla-Mari Schroderuksen Auntie-kokemuksiin oheisella videolla.

Olin alussa hyvin skeptinen, palvelu todellakin ylitti odotukseni.

Lost in Transition

Suuret kiitokset Auntielle. Tämä palvelu toimi loistavasti tukemassa työhönpaluuta ja uudestaan työimun löytämisessä. Opin myös olemaan itselleni armollisempi.

Stressed Out

Työnantajan tulisi proaktiivisesti tarjota Auntien palvelua ja tukea henkistä hyvinvointia ennen kuin puhutaan jo sairauden hoidosta. Etenkin muutostilanteissa ja vaikeissa projekteissa olisi hyvä, jos projektipäälliköltä joku kysyisi: kuinka sinä oikeasti jaksat?

Stressed Out

Olin yllättynyt siitä, miten hienosti homma pelitti niin ettei ole livenä Auntien työntekijän kanssa, vaan näemme toisemme ruudun kautta. Vastasi ihan aitoa live-tilannetta mielestäni.

Lost in Transition

Nykytyöelämässä itsensä johtamisen taidot ovat tärkeämpiä kuin koskaan. Auntie auttaa kehittämään mielen taitoja ja varmistamaan, että ihmiset elävät elinvoimaista elämää – töissä ja kotona.

Annamari Heikkilä

Työterveyspsykologi, psykoterapeutti, filosofian tohtori

Paketti oli hyödyllinen: olotila parani ja tavoitteet kirkastuivat. Terapeutin kanssa työskentely pakotti tekemään itse ajatustyötä oman hyvinvoinnin lisäämiseksi.

Overachiever

Olen tyytyväinen, että työnantajani otti käyttöön Auntien palvelun.

Feeling Down

Aluksi epäilin voiko keskustelu olla luontevaa videoyhteyden kautta. Tapaamiset olikin todella positiivinen yllätys ja minulle vaivaton tapa osallistua istuntoihin kotoa käsin. Ammattilainen oli todella ammattitaitoinen ja hänen kanssaan oli helppo puhua. Asioista pystyi puhumaan rehellisesti ja avoimesti.

Stressed Out

Suuri kiitos avusta, näillä kerroilla on ollut valtava vaikutus omaan hyvinvointiin ja mielialaan. Sain tapoja jatkoon, joilla pystyn käsittelemään hankalia asioita helpommin. Kiitos :)

Overachiever

Suuri kiitos kuuluu myös työnantajalle tämän mahdollistamisesta. Voin lämpimästi suositella jokaiselle, joka on kiinnostunut parantamaan omaa hyvinvointia ja vähentämään stressiä. Näillä tapaamisilla pääsee helposti sillä polulla eteenpäin ja saa työkaluja asioiden työstämiseen. Hyvinvointi näkyy varmasti myös töissä. Toivottavasti jatkossa on myös mahdollisuus parahtaa hyvinvointia ennaltaehkäisevästi.

Overachiever

Helposti lähestyttävä

Auntie tarjoaa matalan kynnyksen apua arkisiin työelämän haasteisiin. Puhumme arjen pulmista ymmärrettävästi, rakentavasti ja konkreettisesti. Tarjoamme mahdollisuuden oppia ja kehittyä ennen kuin menetät kirkkaimman teräsi, toivosi ja työkykysi.

Helppo käyttää

Auntien palveluiden käyttäminen on helppoa. Valitse sopiva paketti. Me etsimme sopivimman aloitusajan yhdessä Auntie-ammattilaisen kanssa, ja työ voi alkaa.

Mitattava

Tuotamme parempaa elämänlaatua ja mitattavia tuloksia. Yhdessä Asetamme selkeitä tavoitteita ja seuraamme niiden edistymistä. Pienten askelten tekniikkaa ei voi kyllin ylistää!

Nopea apu

Auntien näkemys ja kokemus on, että useimmat työntekijät saavat uskoa, toivoa ja työkaluja selättää työelämän haasteita muutamalla tehokkaalla sessiolla. Tutkimuksetkin osoittavat, että muuttuminen ei ole läheskään niin vaikeaa, kuin aina uskotellaan.

Luotettava

Auntie-ammattilaiset ovat ihmismielen asiantuntijoita: psykologeja, kasvatustieteilijöitä ja psykoterapeutteja. Esitietokyselyn perusteella valitsemme sinulle sopivan ammattilaisen. Ja jos nyt niin hassusti kävisi, ettei teillä synkkaa, voit missä tahansa vaiheessa pyytää vaihtoa.