Meillä Auntiessa on mielen hyvinvoinnin todellisia ammattilaisia yli 50, jotka palvelevat yhteensä 11 kielellä. Keräämme jatkuvasti palautetta sekä yritysasiakkailtamme, että palvelumme käyttäjiltä eli henkilöstöltä. Palaute on äärimmäisen tärkeää, kun kehitämme palveluamme ja parannamme asiakaskokemusta.

On ilo esitellä Auntie-ammattilaisemme Liselotte Labbas, joka on taustaltaan valtiotieteiden maisteri, ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti, Goal Mapping Practitioner, NLP Practitioner ja NLP Coach. Vaikka Liselotte on ollut meillä vasta alle vuoden, hän on saanut huikean hyvää palautetta asiakkailtamme.

” Liselotte Labbas oli minusta erinomainen, ja koin tämän lyhyen jakson erittäin hyödylliseksi. Oli hieno huomata, miten tärkeää tällainen säännöllinen keskustelu olisi oman työnteon kannalta. Jos mahdollisuus tarjoutuisi pitkäaikaisemmin, tarttuisin siihen varmasti. Muutin arjessani konkreettisia asioita saamieni oivallusten takia. Itsemyötätunnon kehittäminen, keskusteltiin menetelmistä, joita voin ottaa käyttöön. Oivallus siitä, että asiat ovat hyvin ja olen riittävä ihan tällaisena.

Liselotten tarina Auntie-ammattilaiseksi meni näin: ”Olin nähnyt Autien porukan messuilla paljon aikaisemmin ja ajattelin jo silloin, että onpas hyvä konsepti ja palvelu. Kun itse kouluttauduin ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi ja etsin yhteistyökumppania, sain tietää, että Auntie haki ruotsinkielistä ammattilaista ja siitä se lähti.”

”Tässä työssä koen oikeasti voivani auttaa asiakasta. Viiden henkilökohtaisen keskustelun aikana autan asiakasta löytämään uusia näkökulmia, ajatuksia ja oman tiensä eteenpäin. Muutosprosessiinsa asiakas saa kirjallista materiaalia ja tehtäviä. Palkitsevinta on se, kun huomaa suuren muutoksen. Asiakkaat kertovat, että heidän ajatuksensa kirkastuivat, he löysivät uuden varmuuden ja jopa välttyivät uupumiselta. Monet kiittivät mahdollisuutta purkaa tunteitaan turvallisesti ja luottamuksellisesti.”, kertoo Liselotte.

”Det bästa med mitt jobb på Auntie är att få hjälpa varje kund på ett individuellt plan. Varje paket består av fem diskussioner med skriftligt material som stöd. Varje diskussion är unik och jag utgår alltid från kundens situation. Mina kunder har berättat att de genom diskussionerna uppnått en större klarhet, att de känner sig säkrare och till och med undvikit utbrändhet.”

Auntie – Ratkaisuja tökkivään arkeen.